MENÜ

Carl Medjani Trabzonspor'dan resmen ayrıldı!

Trabzonspor'da Carl Medjani sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bordo-Mavili kulüp, konuyu FIFA'ya taşımaya hazırlanıyor.

Carl Medjani Trabzonspor'dan resmen ayrıldı!

Trabzonspor'da yaprak dökümü sürüyor... Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle takımdan ayrılan Jose Bosingwa ve karşılıklı olarak anlaşılıp yolların ayrıldığı Kevin Constant'tan sonra, Carl Medjani de sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan resmen ayrıldı.

Maddi durumlardaki sıkıntılar nedeniyle 4 aydır oyuncuların alacaklarını ödemeyen Bordo-Mavili ekipte böylece 3. yabancı oyuncu da kulüple yollarını ayırdı.

Sabah saatlerinde Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun da alacaklarını tahsil edemediği için menajerini Trabzon'a çağırdığı iddia edilmişti. Hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor'da üst üste yaşanan bu gelişmelerin takım üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.


Oscar Cardozo menajerini Trabzon'a çağırdı!
TRABZONSPOR'DAN KAP'A AÇIKLAMA

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş’den, Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Carl Medjani, kulübümüz ile olan profesyonel futbolcu sözleşmesini, tek taraflı olarak feshettiğini kulübümüze bildirmiştir. Kulübümüz bu fesih dolayısıyla FIFA nezdinde, yasal yollara başvuracaktır" ifadelerine yer verildi.

'MEDJANİ YÜZDE 100 ZAM İSTEDİ'

Bordo-Mavili kulüp ayrıca, resmi sitesinden ayrılıkla ilgili bilgilendirme mesajı yayınladı. Cezayirli futbolcunun yüzde yüz zam istediği ve bunun reddedildiği bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

'Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır.'

Haberin Devamı
YORUM YAZ