MENÜ

Burhan Eşer: Rakibimiz Beşiktaş'tı hakemler değil

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un orta saha oyuncusu Burhan Eşer, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynanan Beşiktaş maçının hakemlerine tepki gösterdi.

Burhan Eşer: Rakibimiz Beşiktaş'tı hakemler değil

Burhan, kırmızı-beyazlı ekibin kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş maçında futboldan çok hakemin konuşulduğunu belirten orta saha oyuncusu, "Biz sahada rakibimizle mücadele etmek istiyoruz. Bizim rakibimiz Beşiktaş’tı, hakemler değildi" dedi.

Hakemler maçın önüne geçtiği zaman üzüldüklerini dile getiren 27 yaşındaki oyuncu, sahada iki takımın da emek verdiğini ifade etti. Hakemleri daha dikkatli maç yönetmeye davet eden Burhan Eşer, "İyi niyetli olsunlar, gördüklerini çalsınlar bize yeterli" diye konuştu.

"Sahada bazı şeylerin olacağını görüyoruz"

Kırmızı-beyazlı futbolcu, Beşiktaşlı bir oyuncunun penaltı pozisyonundan önce hakemin penaltı çalacağını kendisine söylediği yönündeki haberlere ilişkin ise "Saha içinde Beşiktaşlı bir oyuncu ile öyle bir diyaloğumuz oldu. Zaten onun demesine de gerek yok, biz de yıllardır bu ligde oynuyoruz ve sahada bazı şeylerin olacağını görüyoruz. Hakemi baskı altına almaya çalıştılar ve o da baskı altında kalarak olmayan bir penaltıyı çaldı" ifadelerini kullandı.
Saha içinde bu diyaloğu yaşadığı futbolcunun ismini açıklamak istemediğini dile getiren Burhan, büyük takımlara karşı oynadıkları zaman hakemlerin baskı altında kaldığını savundu.

Bir basın mensubunun Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in maçın ardından yaptığı "Sivasspor’un bizi farklı yenebileceğini söyleyebilir misiniz?" şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:

"Şenol hocanın açıklamalarına cevap vermek istemem ama camiamızı hedef aldığı için söylemek zorundayım. Maç 0-0 gidiyor ve dakika 43’te olmayan bir penaltı veriliyor. Oyun olarak Beşiktaş’ın bizden daha fazla pozisyonu var da maçın ne olacağını Şenol hoca nereden biliyor? Maç ilk yarı 0-0 bitsin bakalım. İkinci yarı onlar risk alacak. Belki yeneceklerdi ama önemli olan maçın içinde olmayan bir şeyin verilmesi ve ondan sonra biz risk almak zorunda kalıyoruz. Şenol hoca bizim büyüğümüz, hocamız ama o da bizi üzdü."

Burhan Eşer, Beşiktaş maçının geride kaldığını ve Medipol Başakşehir maçına odaklanarak galibiyet almak istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ