MENÜ

Barcelona Roma maçı saat kaçta hangi kanalda?

El Clasico'dan zaferle ayrılan Barcelona, Devler Ligi'nde Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadelede Roma'yı konuk edecek. Barça'nın yıldızı Messi, 1.5 ay sonra ilk kez 11'de sahne alacak. 21.45'teki maç, TRT 1'den yayınlanacak

Barcelona Roma maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, 5. hafta maçlarıyla devam edecek. Bu akşam 4 grupta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

Gecenin sonucu en çok merak edilen mücadelesinde kupanın son şampiyonu Barcelona, Cüneyt Çakır’ın yöneteceği mücadelede E Grubu’nda sahasında Salih Uçan’lı İtalyan temsilcisi Roma’yı ağırlayacak. 21.45’teki bu heyecan, TRT 1’den yayınlanacak.

Son olarak La Liga’daki El Clasico’da Real Madrid’i 4-0 mağlup eden Barcelona’da, sakatlığı geçtikten sonra Real’e karşı oyuna sonradan giren Lionel Messi, ilk kez 11’de sahaya çıkacak. İki takımın gruptaki ilk maçı 1-1 sona ermişti.

Sakatı bir hayli fazla

Bu maçı kazanması halinde bir üst turu garantileyecek olan 10 puanlı Katalan ekibinde sakat Rafinha ve Douglas’ın yanı sıra El Clasico’da sakatlanan Mascherano’nun riske edilmemesi bekleniyor. 5 puanlı Roma ise sakatlıklardan yana bir hayli dertli. İtalyan ekibinde Strootman, Capradossi, Totti, Gervinho ve Salah forma giyemeyecek.

Sakatlığı devam eden De Rossi’nin durumu henüz netlik kazanmadı. Bu grubun diğer maçında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’lı Bayer Leverkusen, BATE’nin konuğu olacak. 4 puanlı Leverkusen’in de grupta avantajlı duruma geçmesi için bu maçı kazanması gerekiyor. BATE de kazanırsa iddiasını sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ