MENÜ

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Şifresiz mi?

Atletico Madrid Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Atletico Madrid'e konuk oluyor. Hamza Hamzaoğlu'yla yolları ayıran ve Mustafa Denizli'yle anlaşan Galatasaray, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan olmadan Şampiyonlar Ligi'ndeki en kritik maçına çıkıyor. Atletico Madrid Galatasaray maçı şifreli mi? İşte detaylar...

Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Şifresiz mi?

Atletico Madrid Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde artık son viraja girdi. Gruplarda 5. maçlar oynanacak. Bu kupadaki temsilcimiz Galatasaray da, zorlu Atletico Madrid deplasmanında olacak. Peki Atletico Madrid Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? İki takım arasındaki zorlu mücadele 25 Kasım Çarşamba (bugün) TSİ 21.45'te başlayacak ve Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.Rizzoli'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ile Mauro Tonolini yapacak. Bu zorlu mücadele Galatasaray'ın nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.



MUSTAFA DENİZLİ DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI


Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli getirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Mustafa Denizli, Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştirilen görüşmenin ardından basın mensuplarına birlikte açıklama yaparak, anlaşmaya varıldığını duyurdular.

Atletico Madrid Galatasaray maçı canlı izle saat kaçta hangi kanalda?

ATLETİCO MADRİD GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Atletico'yu yendiği takdirde ise Astana Benfica mücadelesinin de oynanacağı gecede büyük bir avantaj yakalamış olacak. Peki Atletico Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için ne yapmak gerekiyor. Bir diğer soru Galatasaray Atletico maçı hangi kanalda?

Atletico Madrid Galatasaray maçı 25 Kasım Çarşamba akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu-Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

Avrupa kupalarında 266. maç

Sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid müsabakasında, Avrupa kupaları tarihindeki 266’ncı karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 161, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi’nde 71, Kupa Galipleri Kupası’nda 32 ve UEFA Süper Kupa’da da 1 kez olmak üzere toplam 265 maç yaptı.

Söz konusu müsabakalarda 98 galibiyet ve 99 yenilgi alan, "Cimbom", 68 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 366 gole karşılık kalesinde 394 gol gördü.

Atletico Madrid Galatasaray maçı canlı izle saat kaçta hangi kanalda?

Taffarel: Mustafa Denizli bize güç katacaktır

Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel ile oyuncular Fernando Muslera ve Jose Rodriguez, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile deplasmanda oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

'İstanbul'daki kadar saygı duymayacağız'

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması sonrası Sarı-Kırmızılılar'ı yöneten Brezilyalı antrenör şöyle konuştu;

"Çok zor bir maç bizi bekliyor ama İstanbul'dakine göre farklı bir anlayışımız olacak. Belki o kadar saygı duymayacağız. Henüz Mustafa Denizli ile bir görüşmemiz olmadı. Onun da güveni bize sonsuz. Bu maçla ilgili görüşmedik. Kimse buraya turistik seyahat için geldiğimizi düşünmesin. Kendimize güveniyoruz. Ümitsiz olmak için sebep yok. Duran toplarda rakibimizin ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Dersimize çalıştık. Atletico Madrid'in golcülerinin gol atmaması bir kriz olarak adlandırılıyorsa, umarım bu kriz yarın da devam eder. Mustafa Denizli yarın buraya gelirse, bize ekstra güç katacaktır."

Muslera: Sorumluluk almalıyız

Uruguaylı file bekçisi, "Belli bir seviyede, belli bir yaşa geldiyseniz sorumluluk almanız gerekiyor. Takımın yaşlı oyuncularından bir tanesiyim artık" dedi.

Rodriguez: Kazanmak için oynayacağız

İspanyol orta alan oyuncusu ise "Yarın kazanmak için çıkacağız. Çok gol atan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid Galatasaray maçı canlı izle saat kaçta hangi kanalda?



Simeone: Türklerin karakterini biliyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Atletico Madrid’in teknik direktörü Diego Simeone, "Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir" dedi.

Karşılaşmanın oynanacağı Vicente Calderon Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Simeone, Galatasaray’da Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın kart cezalısı olmasının yanı sıra teknik direktör değişikliğinin Atletico Madrid için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğuyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Biz, Galatasaray’ın futbolcularını düşünüyoruz. Tecrübeli ve bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var. Son 2 maçta 6 gol atmaları da onların gole ulaşma kalitesini gösteriyor. Ayrıca Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir."

Yarınki maçta sahaya süreceği 11’e henüz karar vermediğini belirten Simeone, "Sakatlıktan yeni çıkan Juanfran ve Gimenez konusunda henüz kararım yok. Yarın durumlarına bir kez daha bakacağım. Galatasaray karşısında oyunu iyi okumamız gerekiyor. İstediğimiz tek şey kazanmak" ifadelerini kullandı. Simeone ayrıca, İspanya Birinci Futbol Ligi’nde şu anda en az gol yiyen kaleci olan Jan Oblak için "Ondan çok memnunuz. Çok büyük bir geleceğe sahip. Umarım kendini daha da geliştirir" yorumunu yaptı.

Atletico Madrid’in takım kaptanı Gabi ise "Galatasaray için son fırsat. Her şeyini verecektir. Bireysel yeteneği çok iyi futbolculara sahip. Çok karışık bir maç olacak" yorumunda bulundu.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray'ın Atletico Madrid karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Bilal Kısa, Jose Rodriguez, Yasin Öztekin, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Umut Bulut


Atletico Madrid’in, Galatasaray karşısına çıkması muhtemel 11’i şöyle:

Oblak, Gamez, Savic, Godin, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Fernando Torres.

Haberin Devamı
YORUM YAZ