MENÜ

Kod adı: Kurtarıcı

Sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle sezon başından beri yokları oynayan Mehmet Ekici sahneye çıktı. 72. dakikada oyuna giren gurbetçi yıldız 90+2'de ağları havalandırdı, takımını adeta ipten aldı.

Kod adı: Kurtarıcı

Türkiye kariyerine müthiş başlayan ve Trabzonspor formasıyla geçtiğimiz sezon 42 maç oynayan Mehmet Ekici, taraflı tarafsız herkesin alkışını almıştı. 10 gol, 14 asistlik performans yakalayan 25 yaşındaki futbolcu bu sezona ise istediği gibi giremedi. Sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle sadece 4 lig maçına çıkan Ekici, Gençlerbirliği mücadelesinde de kulübedeydi. 72. dakikada Marko Marin’in yerine oyuna giren Ekici, karşılaşmanın kaderini değiştirdi. 90+2. dakikada Alper’in ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan gurbetçi yıldız, bekletmeden vuruşunu yaptı. Defansa da çarpan top filelere gitti. Son saniyelerde gelen bu gol sonrası Bordo-Mavili futbolcular büyük sevinç yaşarken, Mehmet Ekici ise bu sezon Süper Lig’de ilk kez ağları havalandırdı.

İlk 11’e göz kırpıyor

Bu golle birlikte Mehmet Ekici, önümüzdeki hafta oynanacak kritik Fenerbahçe maçı öncesi 11’e göz kırptı. Karşılaşmaya yedek başlamasına rağmen elinden geleni yapan ve golü atan Ekici’yi soyunma odasında hocası Sadi Tekelioğlu’nun da özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ