MENÜ

Galatasaray'da Faruk Süren sesleri

Efsaneler buluştu. Faruk Süren, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve Mehmet Ağar “Galatasaraylılar Gecesi'nde” bir araya geldi.

Galatasaray'da Faruk Süren sesleri

Çifte Avrupa Kupalı Başkan Sü­ren, çı­kış­ta “Siz tek­rar baş­kan olun. Ham­za ho­ca da ge­ri dön­sü­n” di­yen ta­raf­tar­lar­la kar­şı­laş­tı. Dursun Öz­bek için ise “Ma­ale­sef ha­ta ya­pı­yo­r” ifadesini kullandı.

Galatasaray camiasının etkili isimlerinden Faruk Süren, Abdürrahim Albayrak, Mehmet Helvacı, Ali Dürüst ve Mehmet Ağar cuma akşamı Kumkapı'da bir araya geldi. ‘Çapari’ adlı mekanda bir araya gelen eski Sarı-Kırmızılı yönetici ve başkanların geleneksel olarak düzenledikleri, “ Galatasaraylılar Gecesi” organizasyonu için toplandıkları öğrenildi. Mekanın üst katını komple kapatan eski yöneticiler, eğlendikten sonra ise ayrı ayrı çıkmayı tercih etti. İlk ayrılan isim Ali Dürüst olurken, onun peşinden çıkan ise Mehmet Helvacı oldu. Galatasaray adına tam bir muhalefet buluşması olan geceye davet edilen Fatih Terim'in ise katılmadığı öğrenildi.

ARTIK O İŞ BiTTi

Mekandan Galatasaray eski yöneticilerinin ayrı ayrı çıkması dikkatlerden kaçmadı. Eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, çıkışta kendisini gören hayranları ile fotoğraf çektirdi. Eski başkan Faruk Süren ise, taraftarların sitem dolu sözleri karşısında suskun kalamadı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gidişini soranlara yanıt veren Süren, "Maalesef başkan hata yapıyor" dedi.

Süren'den tekrar başkan olmasını ve Hamzaoğlu'nun yeniden takımın başına getirilmesini isteyen taraflara yanıt veren eski başkan, "Artık o iş bitti, başkanlık da bizden geçti" diyerek oradan ayrıldı.

Galatasaray camiasının sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Ağar arkadaşlarını gecede yalnız bırakmadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ona da sevgi gösterisinde bulundu.

(Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ