MENÜ

Bursaspor'da Serdar Aziz antrenmana çıktı

Spor Toto Süper Lig'de Cuma akşamı seyircisi önünde Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor'da Serdar Aziz antrenmana çıktı

A Milli takımının Katar ile oynadığı maçta sakatlandığı için Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyen kaptan Serdar Aziz, iyileşerek bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. Serdar Aziz'in yeniden takıma dönmesi, teknik kadroyu sevindirdi.

Emre Taşdemir dinlendirildi

Akhisar Belediyespor maçı sonrasında dün yapılan antrenmanda kasığında zorlanma olan savunma oyuncusu Emre Taşdemir, tedbir amaçlı olarak bugün yapılan çalışmada yer almadı. Sağlık ekibi Emre Taşdemir'in yarın takımla birlikte çalışmaya katılacağını açıkladı.

Antrenmanda çift kale maç

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenmandan önce sahada futbolcularıyla kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Bunun ardından yeşil beyazlı futbolcular, yardımcı antrenör Ömer Erdoğan ile birlikte ısınma hareketleri yaptılar.

Daha sonra 2 gruba ayrılan yeşil beyazlı futbolcular, pas ve prese dayalı olarak bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise yarı alanda çift kale maçı da yapıldı.

Bursaspor, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenman ile Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek

Cemal EKENTOK / Bursa,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ