MENÜ

"3 punla ayrıldık"

Vartaş Elazığspor Sportif Direktörü Yıldız: "Milli maç arasını iyi değerlendirdik. Bunun neticesinde de üstün bir oyun sergileyerek, 1461 Trabzon maçından 3 punla ayrıldık"

"3 punla ayrıldık"

Yıldız, yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri İbrahim Üzülmez’in uzun yıllar Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ta top koşturduğunu ve kaptanlık yaptığını anımsattı.

Milli Takım forması giyen Üzülmez’in bir dönem Çaykur Rizespor’da teknik direktir Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yaptığını da hatırlatan Yıldız, "Hocamızın futbol bilgisinden bir şüphemiz yok. Hırsı, disiplini ve futbol bilgisiyle inşallah Elazığspor’u layık olduğu yerlere taşıyacaktır" diye konuştu.

Geçen hafta oynanan 1461 Trabzon maçında alınan 2-0’lık galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladığını dile getiren Yıldız, şöyle konuştu:
"Milli maç arasını iyi değerlendirdik. Bunun neticesinde de üstün bir oyun sergileyerek 1461 Trabzon maçından 3 puanla ayrıldık. Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Çok güzel bir maç olacak. İnşallah hedeflediğimiz sonucu alırız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ