MENÜ

Rıdvan Dilmen: Atiba tıbbi kontrolden geçirilmeli

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş-Sivasspor maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Atiba tıbbi kontrolden geçirilmeli

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş-Sivasspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Yine Beşiktaş'ın çok gol pozisyonuna girdiği bir maç izledik. Oyunu güzelleştiren ve rakibini korkutan bir Sivvaspor takımı vardı. İlk 15 dakikada Beşiktaş 3 gol pozisyonu buldu. Sivasspor sonra oyunu dengeledi. Beşiktaş girdiği bütün pozisyonları rakip takım bölgesinde yakaladı" dedi.

"Atiba tıbbi kontrolden geçirilmeli"

Hem oyunu tutup, hem ileriye yönelik oynayabiliyorsanız Avrupa'nın en iyi takımı olursunuz diyen Dilmen, "Atiba'nın tıbbı kontrolden geçirilmesi lazım, bu nasıl bir adam diye Atiba ve Rodolfo'yu çok beğendim. Quaresma'nın en iyi oynadığı maçtı. Onlara da Oğuzhan katkıda bulundu" ifadelerini kullandı.

"Penaltı falan değil"

Hakemin bazı pozisyonlarda yanlış kararlar verdiğini söyleyen Dilmen, "Penaltı verdiği pozisyon penaltı falan değil. Anlamsızdı... Ben hakem olsam penaltıyı vermem. Skora etki edecek kararlar veriyor" dedi.

"İbrahim Akın'ın yerde kaldığı pozisyon penaltı"

Dilmen ayrıca, Sivasspor'un son dakikada penaltı beklediği pozisyon için ise "Maçın son saniyesinde İbrahim Akın'ın yerde kaldığı pozisyon da penaltı" dedi.




Taraftarlar ve gazeteciler sırılsıklam ıslandı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ