MENÜ

Osmanlıspor 0-1 Çaykur Rizespor

5 maçlık galibiyet hasretini Aslan'ı 4-3 yenip dindiren Çaykur Rizespor, Başkent'te de Osmanlıspor'u devirdi. 3 savunmacısından yoksun sahaya çıkan Karadeniz ekibi Buldozer lakaplı Kweuke'nin 86'daki kafasıyla güldü, puanını 17'ye çıkardı.

Osmanlıspor 0-1 Çaykur Rizespor

Başkent’te iki 14 puanlı takımın mücadelesi vardı. Rizespor 4-3’lük Galatasaray galibiyetinin, o unutulmaz maçın üzerine Ankara’dan boş dönmek niyetinde değildi.

Ancak savunma hattında oynayan 3 isimden yoksun sahaya çıktı. İlk yarı çok durgun geçti. Her ne kadar Osmanlıspor baskın gözükse de bal yapmayan arı gibiydiler. 27. dakikada Erdal’ın kornerinde Uğur Demirok kafa ile aşırttı arka direkte Mehmet Güven’in şutu az farkla dışarı çıktı.

İkinci yarı hızlı başladı. 50. dakikada Ndiaye’nin yerden şutunu Ertuğrul kale çizgisinden çıkardı. 55’te ise Şövalye’nin nefis pasında Kweuke kaleci ile karşı karşıya topu Artur’a teslim etti. 64’te Ahmet İlhan’ın plasesini müthiş çıkartan Artur sakatlanıp oyundan çıktı.

Osmanlı evde yok!

86’da Kweuke’nin zorlayıp getirdiği pozisyonda Osmanlıspor topu kornere atarak golü önledi. Bu pozisyonun ardından aynı dakika içerisinde Makiadi ortaladı, Kuweuke, kafayla Rizespor’u öne geçirdi: 0-1. Son bölümde Rizespor skoru korumak için geri çekildi, Osmanlıspor ise uzun toplarla gol arasa da iç sahadaki başarısız gidişini bu maçta da
sürdürdü ve haftayı puansız kapattı.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ