MENÜ

Mecnun Otyakmaz: Pozisyonunun, penaltı olmadığını düşünüyorum

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Mecnun Otyakmaz: Pozisyonunun, penaltı olmadığını düşünüyorum

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçtaki penaltı pozisyonunun penaltı olmadığını düşündüğünü söyledi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Otyakmaz, takımlarının iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "İlk 5-10 dakika içerisinde birkaç pozisyon verdik ama olmayan penaltı pozisyonuna kadar, bence tabii ki çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda skoru yakalamak için riskler aldık ve pozisyonlar verdik, pozisyonlar da bulduk. Beşiktaş'ı tebrik ederim" diye konuştu.

Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş'a verilen penaltı pozisyonu için de, "Penaltı pozisyonunun, penaltı olmadığını düşünüyorum" ifadesini kullandı. Otyakmaz ayrıca devre arasında transfer yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise yollarına emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, "Galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takımın içerisinde ve saha dışında iyi bir bütünleşme var. Lider olarak emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah devamı gelecek" dedi.

Bir soru üzerine hakemlerle ilgili yorum yapmadıklarını belirten Albayrak, "Sezon başından beri hakemlerle ilgili konuşmuyoruz. Adaleti sağlayan hakemlerdir. Maçımızı oynuyoruz, hakemler yanlış yaptıysa gözlemciler gerekli tedbirleri alıyorlardır. Biz oyunumuza bakıyoruz. Bir an önce sahamıza dönmek için çalışıyoruz. Hakemler ile ilgili söylemler olabiliyor. Yönetim ve camia olarak konuşmamayı yeğliyoruz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ