MENÜ

Es-Es, Orman'a takıldı!

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eskişehirspor, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek ile Franco'yu çok istiyor. Ancak Başkan Fikret Orman ile Es-Es'in yeni teknik direktörü Samet Aybaba arasındaki gerilim, görüşmeleri tıkıyor.

Es-Es, Orman'a takıldı!

11 haftada 4 puan toplayan Eskişehirspor, teknik direktörlük görevine kurtarıcı olarak Samet Aybaba’yı getirmişti.

Devre arasında mutlaka transfer yapacak olan Es-Es, bir süredir Beşiktaş’tan iki oyuncuyu istiyor: Mustafa Pektemek ve Pedro Franco. Kartal’da fazla forma şansı bulamayan ve kiralık gönderilmesi beklenen iki yıldız konusunda Eskişehirspor Yönetimi daha önce kolaylık istemişti. Fakat işler değişti. Aybaba hocalık koltuğuna oturduktan sonra kapılar kapandı. Çünkü Fikret Orman ile Samet Aybaba arasında ciddi bir gerilim var, konu mahkemeye kadar taşındı.

Orman daha önce Beşiktaş’ın eski hocası Samet Aybaba’yla ilgili, “Sinan Kurumuş, Dentinho ve Gökhan Süzen transferlerini anlatırsam, Aybaba sokağa çıkamaz!” demişti. Tecrübeli teknik adam da avukatına talimat verdiğini ve kendisini zan altında bırakan Orman’a 100 bin liralık manevi tazminat davası açacağını açıklamıştı.

Aybaba olmasaydı...

İkilinin arası o günden beri fazlasıyla gergin. Orman’ın, teknik direktörlük koltuğunda Samet Aybaba olduğu için Eskişehirspor’a oyuncu transferinde yardımcı olmayacağı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Kırmızı Şimşekler, transfer konusunda rotasını başka isimlere çevirmek zorunda kaldı.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ