MENÜ

'Serdar yoksa, Sivok var'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Faty ve Serdar Aziz'in sakat, Dany'nin de cezalı oluşu nedeniyle stoperde sıkıntıya düştüklerine söyledi, “Ancak formda bir Sivok'un buradaki açığı kapatacağına inanıyorum” dedi.

'Serdar yoksa, Sivok var'

Manisa’da oynayacakları Akhisar Belediyespor karşılaşması için Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleylen Ertuğrul Sağlam, sözlerine milli takımı tebrik ederek başladı.

Milli takımın başarısının Avrupa Şampiyonası’nda da devam etmesini dileyen Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu: “Dany cezalı, Faty de yaklaşık 4 hafta aramızda olmayacak. Serdar da milli takımdan sakat döndü. Sağ ayak bileğinin dışında bağlarda sorun var. İki gün iyi tedavi yapıp sahaya sürmek istiyoruz. Maalesef bir mevkide oyuncu boşluğu oldu. Bu bizi sıkıntıya soktu. Formda ve moralli Sivok, onun yanından geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının son mevkiide çok iyi oynamış Şamil’in olması endişelerimizi azaltıyor. İki dolu günümüz daha var. Serdar’ın tedavisini iyi yapıp, maça yetiştirmeye çalışacağız. Temennimizi Serdar’ın sıkıntısız şekilde maçta oynaması.”

‘Transferleri saklıyoruz’

Transfer haberlerinin çıkmaya başladığına da dikkati çeken Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: “Ara transferde takımımızda gördüğümüz eksiklikleri giderme açısından yoğun bir şekilde çalışmalara başladık. Transferlerin zorlaşmaması için bazı şeyleri saklamak için çalışıyoruz. Şuanda her oyuncuya ihtiyacımız olacak” dedi.

Timsah genç avında!

Genç oyuncuları kadrosuna katıp parlatma konusunda son derece başarılı olan Bursaspor yeni yıldızlar peşinde. Geçtiğimiz hafta Pendikspor-Nazilli Belediyespor maçını izleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın İstanbul ekibinde forma giyen 1996 doğumlu oyuncu Fatih Cerlek’i beğendiği ve yönetime alınması konusunda rapor verdiği öğrenildi. Akhisar Belediye ve Gençlerbirliği’nin de peşinde olduğu Fatih önlibero mevkiinde oynuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ