MENÜ

"Uzun yıllar Süper Lig'de kalmayı hedefliyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Tekrar Süper Lig'e çıkararak, uzun yıllar orada kalmayı hedefliyoruz" dedi.

"Uzun yıllar Süper Lig'de kalmayı hedefliyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Tekrar Süper Lig’e çıkararak, uzun yıllar orada kalmayı hedefliyoruz" dedi.

Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen arada Gençlerbirliği ve Osmanlıspor’la hazırlık maçı yaptıklarını, bu iki maçta takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını söyledi.

Ligin zorlu olduğunu ifade eden Tankut, "Sahada iyi futbol, kazanma arzusu olan, basan ve mücadele eden bir takım ruhunu yakalarsak, bundan sonraki maçlarımız çok daha iyi geçecek. Ligde 2. sıradayız. Yani yarışın içerisindeyiz. Bugün lig bitmiş olsa Süper Lig’e çıkmış oluyoruz" diye konuştu.
PTT 1. Lig’de 12. haftaya gelindiğinde birçok takımın teknik direktör değiştirdiğini belirten Tankut, şunları kaydetti: "Her takımın bir beklentisi ve üst lige çıkma arzusu var. O beklentiler karşılanmadığı zaman değişiklikler oluyor. Hüseyin Kalpar ile maya uyuşmadığı için yollarımızı ayırdık. Hüseyin Kalpar da yeni takımında 4 maç kazandı. Futbol böyle bir şey. Tekrar Süper Lig’e çıkararak, uzun yıllar orada kalmayı hedefliyoruz. Tüm Karabük halkından destek bekliyoruz."

Tankut, takımın genel menajeri Seyit İçgül’le karışıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını da sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ