MENÜ

"Taraftarlarımıza 3 puanı hediye edeceğiz"

Teknik direktör Balic: "Evimizde oynayacağımız maçı kazanarak, taraftarlarımıza 3 puanı hediye edeceğiz"

"Taraftarlarımıza 3 puanı hediye edeceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam etti.

Çamlık Tesisleri’nde, teknik direktör Elvir Balic yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İstasyon ve pas çalışmasının yapıldığı antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Balic, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen arada iki hazırlık maçı oynadıklarını, futbolcularının ortaya koyduğu performanstan çok memnun olduğunu söyledi.

Hazırlık maçlarında tüm oyuncularını oynatmaya çalıştığını anlatan Balic, "Oyun anlamında pozitif şeyler oldu. Bu hafta oynayacağımız maç çok daha önemli. Maçın zorluğunu bildiğimiz için ona göre hazırlık yapıyoruz. Bugün tam kadro olarak çalışma yapacağız. Hazırlıklarımız devam edecek.

Evimizde oynayacağımız maçı kazanarak, taraftarlarımıza 3 puanı hediye edeceğiz. Ona göre çalışıyoruz. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

Sakat futbolcunun bulunmadığı kırmızı-mavili takımda kart cezaları bulunan İsmail Dinler ve Recep Aydın, 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ