MENÜ

Elvir Baliç: Taraftarımıza 3 puan hediye edeceğiz

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor teknik direktörü Elvir Baliç, hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenip taraftara 3 puan hediye edeceklerini söyledi.

Elvir Baliç: Taraftarımıza 3 puan hediye edeceğiz

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Elvir Baliç gözetiminde yapılan antrenmanda Rıza, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Baliç, milli maç arasını 2 hazırlık maçı yaparak değerlendirdiklerini, bu maçlarda eksikliklerini görme şansı yakaladıklarını söyledi. Ligde, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Baliç, "Sakat oyuncularımız yavaş yavaş iyileşti. Tam kadro hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Sahamızda taraftarımıza 3 puan hediye edeceğiz. Ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Başkan Tankut: yarışın içindeyiz


Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Ferudun Tankut da ligin geçen sezona göre bu sezon çok daha zorlu geçtiğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Her şeye rağmen şu anda ligde 2'nci sıradayız. Dolayısıyla yarışın içerisindeyiz. Lig bugün bitmiş olsa süper lige çıkmış oluyoruz. Desteğe ihtiyacımız var. Destek gelirse başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Şampiyonluk yarışı sürüyor. Zaman zaman aldığımız kötü sonuçlar bizi memnun etmiyor. Ama diğer kulüplerde de aynı şeyler yaşanabiliyor. 14 takım hoca değiştirdi. Her takımın bir beklentisi var. Bu beklentiyi bulamadığı anda hocalarda değişiklikler oluyor. Bir takımda tutmayan hoca, gittiği başka takımda başarılı sonuçlar alabiliyor. Şimdi arzulu ve istekli bir teknik kadroya sahibiz. Elvir Baliç ile yardımcı hocalarımız kendileri için iyi bir basamak olacak takımda çalışıyorlar. Burada başarılı olduklarında çok ciddi bir şekilde hocalık kariyerlerinde ivme kazanacaklarına inanıyorum."

Bülent DİKTEPE / Karabük,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ