MENÜ

Beşiktaş'tan Schalke'ye ret!

Bundesliga devi Schalke'nin, Beşiktaş'ın 10 numarası Olcay Şahan'ı renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Ancak Siyah-Beyazlı yönetimin; Alman temsilcisinin teklifini bile görmeden bu konuda kapıları kapattığı öğrenildi.

Beşiktaş'tan Schalke'ye ret!

Beşiktaş'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Olcay Şahan, Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04’ü peşine taktı. Kulübün tecrübeli teknik adamı Andre Breitenreiter’in; kadrosundaki tek sol kanat konumunda bulunan Eric Maxim-Moting’e alternatif olarak Kartal’ın yıldızını istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından oyun olarak büyük gelişim gösteren 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Mavi-Beyazlılar’ın, menacerler aracılığıyla Beşiktaş’la ilk teması kurduğu öğrenilirken, yönetimin Bundesliga temsilcisine olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.

‘Randevu bile yok’

Olcay Şahan’ı ara transferde kadrosuna katmak isteyen Schalke’yi geri çeviren Siyah-Beyazlı yöneticilerin, “Devre arasında kesinlikle bu oyuncumuzu elden çıkarmayı planlamıyoruz. Bu konuda değil görüşme yapmak, randevu bile veremeyiz. Olcay, şampiyonluğa giden takımın önemli bir parçası” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ