MENÜ

Mourinho'nun hedefi Mario Gomez

Jose Mourinho'nun gözlemci ekibine forvet bulmalarını söylediği ve Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez'i transfer listesine aldığı iddia edildi.

Mourinho'nun hedefi Mario Gomez

Premier Lig'de sıkıntılı günler geçiren Chelsea takımının, Beşiktaş'ın başarılı forveti Mario Gomez ile ilgilendiği ortaya çıktı. Daily Mail gazetesi Londra Kulübü'nün gözlemci raporunu açıkladı ve raporda ismi geçen oyunculardan birinin de Gomez olduğu ortaya çıktı.

Gol yollarında bir türlü başarılı olamayan Chelsea sıkıntıyı çözmek adına bu bölgeye takviye yapma kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor forması giyen Niasse'nin de listede olduğu belirtildi.

Gözlemci listesinde öne çıkan isimler ise; Beşiktaşlı Mario Gomez, Napoli'den Gonzalo Higuain, Valencia'dan Paco Alcacer ve Atletico Madridli Antoine Griezmann oldu.

Mario Gomez’e özel terapi

Diego Costa'nın beklentileri karşılayamamasından dolayı transfer seçeneğini değerlendiren Chelsea'de tek sorununun Mario Gomez'in aldığı yıllık ücretin yüksek bulunması oldu. Ayrıca oyuncunun Beşiktaş'ta kiralık oynadığı ve transfer çalışmaları için Fiorentina ile görüşlmesi gerektiği Mourinho'ya verilen raporda belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde sözleşme detayları ortaya çıkan Gomez'i Fiorentina eğer başka bir takıma satarsa bu satıştan gelecek paranın yüzde 50'sini Beşiktaş alacak. (Goal.com)

Haberin Devamı
YORUM YAZ