MENÜ

"Futbol'da paranın adresi Türkiye!"

Bir dönem Trabzonspor ve Bursaspor formaları da giyen Sırp oyuncu, "Futbolcular için en uygun şartlar Türkiye'de. Avrupa'da bir kere vergi var. Para kazanmanın adresi ülkeniz" dedi.

"Futbol'da paranın adresi Türkiye!"

Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor’da yıllarca başarıyla forma giyen Milan Stepanov, Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KÖTÜ OYNUYORLAR

- Türkiye Ligi’ni halen izliyorum. Fenerbahçe çok iyi bir takım ama kötü oynuyor. Çok iyi futbolcular ve dünya yıldızlarını aldılar. Fakat o düzeyde oynamıyorlar.

ARTILARI GÜNEŞ

- Beşiktaş şu anda en iyi futbolu ortaya koyan takım. Başlarında son derece tecrübeli Şenol Güneş gibi bir teknik adamın olması ise onlar adına büyük bir artı ve şans. Galatasaray’da ise her an skoru değiştirecek müthiş ve iyi oyuncular var. Daha iyisini yapacaklardır.

- Türkiye gibi yer yok. Ülkenizdeki futbol şartları her bakımdan Avrupa’nın birçok yerinden iyi. Ben Trabzonspor’dan sonra Porto ve Malaga’da oynayıp Bursaspor’a gelmiştim. Ama futbolcular için en uygun, en iyi şartlar Türkiye’de...

- Avrupa’da bir kere vergi var. Para da, futbol da Türkiye’de. Oradaki statlar, futbol ekonomisi, atmosfer çok çok iyi. Türkiye’ye dönmek istiyorum. Ağır bir sakatlık dönemi geçirdim. Seneye Türkiye’de oynayabilirim.

İKİ HOCA TANIRIM

- Portekiz’de son yıllarda tarihe geçen iki üst düzey teknik adam vardır. Birisi elbette Jose Mourinho, diğeri ise Jorge Jesus. Bir kere yıldızları yönetmek de önemli bir iş ve ayrı bir yetenektir. Fenerbahçe’nin kadrosu çok iyi ve yıldızları var. Başarılı değiller.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ