MENÜ

Feghouli ve Robben'e United kancası

Manchester United, Sofiane Feghouli'nin ardından Fenerbahçe'nin gündemindeki bir diğer isim olan Arjen Robben'e de kancayı attı. ManU iki yıldızdan birini alacak, diğer isme Kanarya imza attıracak!

Feghouli ve Robben'e United kancası

İngiliz devi Manchester United, Fenerbahçe’nin hedefindeki yıldızlara gözünü dikti. Daily Mirror Gazetesi, daha önce Sofiane Feghouli için harekete geçen Kırmızı Şeytanlar’ın şimdi de Arjen Robben’e kanca attığını yazdı. Haberde, “Bayern Münih’te mutsuz olan Robben’i, Manchester United kurtaracak” yorumu yapıldı.

Aziz Yıldırım açıklamıştı

Louis van Gaal, sağ kanada mutlaka bir takviye yapmak istiyor. Feghouli’nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, Robben’in ise Bayern Münih’de gözden düşmesi her iki oyuncuyu da Manchester United için cazip kılıyor. İngiliz ekibi, Robben ya da Feghouli’den birini kadrosuna katacak. Diğer yıldız ise Fenerbahçe’ye kalacak! Aziz Yıldırım, sezon başında katıldığı televizyon programlarında hem Arjen Robben’i hem de Sofiane Feghouli’yi istediklerini açıklamıştı.

Fenerbahçe'ye iki iyi haber birden

‘Robben hayal değil’

Başkan Yıldırım, “Robben’i ile gittik konuştuk. Kulüp gitmesine izin vermedi, Robben de bu sene gelmek istemedi. FB Yandex projesi sayesinde Robben’in transferi artık hayal değil” sözleriyle taraftarları heyecanlandırmıştı. Sarı-Lacivertliler’in transfer çalışmaları, Manchester United’ın hamlesine göre şekillenecek. Eğer Kırmızı Şeytanlar tercihini Feghouli’den yana kullanırsa, Sarı-Lacivertliler Arjen Robben hayalini gerçekleştirmek için harekete geçecek. ManU, Hollandalı yıldızı alırsa, Kanarya bu kez rotasını Feghouli’ye çevirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ