MENÜ

Aydın'da Doğantez galibiyetle başladı

Göksel Özdemir'le yolarını ayıran Siyah-Beyazlıar'da teknik direktör Tolga Doğantez, İstanbul deplasmanının çıktığı ilk maçında Eyüpspor'u yenip 3 puanla tanıştı

Aydın'da Doğantez galibiyetle başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te Göksel Özdemir’in yerine teknik direktörlüğe getirilen Tolga Doğantez, ilk sınavından galibiyetle ayrıldı. Eyüpspor ile deplasmanda oynanan müsabakada siyah beyazlıların başında ilk kez sahaya çıkan Tolga Doğantez, Metincan’ın 90+2’nci dakikada attığı golle 2-1’lik galibiyetin sevincini yaşadı. Aydınspor 1923 bu sonuçla 6 maçlık 3 puan hasretine son verirken, 2 basamak tırmanıp 11’inci sıraya çıktı.

Metincan haftaya yok

Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Doğantez, "90 dakika mücadeleci ve baskıcı bir görüntü sergiledik. Uzatma dakikalarında rakip kaleyi abluka altına aldık ve istediğimiz golü bulduk. İkinci yarının başında kaçırdığımız bir de penaltı var. Sonuçta hak ederek kazanmak bizi mutlu etti" dedi. 90+2'de attığı golden sonra taraftarın bulunduğu tribüne koşarak tellere tırmandığı için kırmızı kart gören Metincan bu hafta takımdaki yerini alamayacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ