MENÜ

Aslan'a Campbell formülü

Arsenal'in bonservisini vermeye sıcak bakmadığı Kosta Rikalı yıldız için Galatasaray taktik değiştirdi. Cim Bom 1.5 yıllık kiralama teklifi yapacak. Böylelikle hem Wenger'in inadı kırılacak, hem de hücumdaki sıkıntı son bulacak.

Aslan'a Campbell formülü

Devre arasında forvet bölgesine mutlaka takviye yapacak olan Galatasaray Yönetimi, çalışmalara erken başlamıştı.

Sezon başında da gündemde olan Joel Campbell konusunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu çok ısrarcı. İngiliz basının da son günlerde manşetlere taşdığı Galatasaray-Campbell flörtünde Cimbom taktik değiştirdi. Arsenal’in hocası Arsene Wenger’in bonservisiyle birlikte göndermeye sıcak bakmadığı Campbell için Galatasaray kiralama teklifinde bulunacak. Ancak öneri yarım sezonluk olmayacak. Sarı-Kırmızılılar, 1.5 sezonluğuna Kosta Rikalı yıldızı isteyecek. Böylelikle hem Arsenal’in inadı kırılacak hem de Cim Bom istediğini alacak.

İstikrar peşinde

Premier Lig’de düzenli olarak forma giyemeyen 23 yaşındaki forvet, artık istikrarı yakalamak istiyor. Son yıllarda sürekli Avrupa arenasında yer alan Galatasaray’da kendini gösterebileceğini düşünen Campbell, kulüplerin anlaşması durumunda gelmeye sıcak bakıyor. Hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen Campbell, İngiltere’de bu sezon 7 maçta sadece 398 dakika oynayarak, 1 gol attı.

Metin Karabaş


Haberin Devamı
YORUM YAZ