MENÜ

Eskişehirspor hoca arıyor

İsmail Kartal'ın istifasının ardından Kırmızı Şimşekler, teknik direktör arayışlarına hemen başladı. Listede 3 aday var. Başkan Mesut Hoşcan'ın favorisi Sergen Yalçın, sürpriz isim ise Gheorghe Hagi

Eskişehirspor hoca arıyor

Skibbe ve İsmail Kartal’dan beklediği verimi alamayan Eskişehirspor, kesinlikle ligi tanıyan bir hocayı göreve getirecek. Sivasspor’da bu sezon başarılı olamayan ve ayrılan Sergen Yalçın ilk hedef.

Başkan Mesut Hoşcan, Yalçın’ı ikna etmeye çalışıyor. Ancak genç çalıştırıcının yıllık ücret konusunda çıtayı yüksekte tutması sorun yaratıyor. Sergen Yalçın’ın aynı zamanda devre arasında yıldız oyuncu takviyesi istediği öğrenildi. Temaslar sürüyor.

Mesut Bakkal

Sergen Yalçın’dan sonra listedeki ikinci isim Mesut Bakkal. Yıllardır pek çok Anadolu kulübünde görev yapan Bakkal ile Kırmızı-Siyahlı yöneticiler temas kurdu. Bakkal’ın göreve çok sıcak bakmadığı öğrenildi. Takımın oyuncu kalitesini yeterli bulmayan ve 11 haftada 4 puan toplayan Eskişehirspor’un geleceğini karanlık gören Mesut hoca isteksiz. 51 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, son olarak Süper Lig’de Mersin İdman Yurdu’nda görev yaptı.

Georhe Hagi

Eskişehirspor’un listesindeki sürpriz hoca Gheorghe Hagi... Romanya’da sahibi olduğu Viitorul’u çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam, Kırmızı-Siyahlılar’ın ciddi şekilde gündeminde. Sergen Yalçın ve Mesut Bakkal olmazsa, Hagi’nın takımın başına getirilmesi planlanıyor. Galatasaray’ın yaşayan efsanesi, Türkiye’de son olarak 2010-11 sezonunda Sarı-Kırmızılı ekibin başındaydı. Hagi, yeniden Süper Lig’de bir takımın başına geçmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ