MENÜ

Beckham'dan Ronaldo'ya çağrı!

David Beckham, Cristiano Ronaldo'ya ''Bir gün Real'den ayrılmak istersen döneceğin takım Manchester United olmalı'' tavsiyesinde bulundu.

Beckham'dan Ronaldo'ya çağrı!

United'ın efsane oyuncusu Beckham'ın bu tavsiyesine en çok sevinenlerin başında gelen isim Louis Van Gaal oldu.

David Beckham'a göre United, Chelsea'nin de peşinde olduğu Ronaldo'yu kadrosuna katabilir.

Ronaldo 2009 senesinde 80 milyon Pound'a Rea'le transfer olmuştu. Beckham'a göre Ronaldo'nun gideceği takım şöhret kazandığı United olmalı.

Beckham ''United'a geri dönmemesi için hiç bir futbolcuya tavsiyede bulunamam. Ben Ronaldo'nun yerinde olsam sürünerek bile olsa geri dönerim. Ben ayrıldıktan sonra böyle bir şansım olmadı fakat gittiğim takımlarda oynamaktan hep gurur duydum.

Beckham 2003 senesinde 25 Milyon pound'a Reale transfer olmuştu. 40 yaşındaki Beckham bugün Unicef yararına Old Trafford'ta oynanacak maçta İngiltere ve İrlanda karmasının dünya onbirine karşı oynayacağı maçta takım kaptanı
takımın hocası Sir Alex olacak.

Beckham ''Cristiano Manchester'da taraftarın en sevdiği ve unutamadığı oyuncu. Büyük başarı yakalamasının nedeni çok çalışması sayesinde oldu. Onunla oynayan futbolculara beraber oynadığınız en yetenekli futbolcu kim diye sorduğunuzda hepsinin Ronaldo diyeceğinden eminim'' açıklamalarında bulundu

Edip Adanır / Londra temsilcisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ