MENÜ

2016 model Galatasaray

Devre arasında Donk ve Campbell'ı kadrosuna katıp, Grosskreutz'a lisans çıkarmaya hazırlanan Galatasaray'da, kadro planlaması da değişecek. Hamza hoca, bu 3 futbolcuyu da ilk 11'e adapte etmeyi planlıyor. Campbell sağ açığa, Donk ön liberoya, Grosskreutz sağ beke geçecek.

2016 model Galatasaray

Ligin ilk yarısında takımında gördüğü eksikleri rapor eden ve bu doğrultuda transfer yapılmasını isteyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 2016 yılı için bir kadro planlaması hazırlıyor.

Yönetime öncelikli olarak Arsenal’den Campbell ve Kasımpaşa’dan Donk’un isimlerini veren başarılı çalıştırıcı, Grosskreutz’a lisans çıkarılmasını da dört gözle bekliyor. Bu oyunculara şimdiden yer düşünen Hamzaoğlu, 3 futbolcuyu da ilk 11’e dahil etmek istiyor. Bu doğrultuda Joel Campbell’ı sağ açık, Donk’u ön libero, Grosskreutz’u da sağ bekte kullanmayı planlayan Hamza hocanın bir alternatifi daha var. Duruma göre Donk’un Chedjou ile birlikte stoper oynaması, Sabri’nin sağ beke, Hakan Balta’nın sol beke, Grosskreutz’un da ön liberoya geçme ihtimali, planlar arasında yer alıyor.


Sneijder: Inter'deki halimden bile iyiyim
Selçuk’a destek olacak

İlk düşünülen kadroda ise Burak ileri uçta devam ederken, Podolski sola geçecek, Sneijder ortada, Campbell sağda oynayacak. Orta sahada savunma anlamında büyük sıkıntılar yaşayan Selçuk’a Donk destek olacak. Hollandalı futbolcu, stoperlerin arasına girerek defanstaki hava topu krizini de çözmeye çalışacak.

Dortmund’da olduğu gibi

Sakatlığı düzeldikten sonra Carole sol beke dönecek, Hakan Balta ile Chedjou stoperde yer alırken, Grosskreutz da Borussia Dortmund’da uzun bir süre olduğu gibi sağ bekte oynayacak. Ancak Hamza hoca, Alman futbolcudan orta sahada da sıkça yararlanacak. Bu nedenle çok sayıda alternatif plan hazırlandı.

İşte kadro planı [4-2-3-1]

Muslera
Grosskreutz
Chedjou
Hakan
Carole
Selçuk
Donk
Campbell
Sneijder
Podolski
Burak

Haberin Devamı
YORUM YAZ