MENÜ

Feghouli, Ocak'ta Fenerbahçeli olabilir

Valencia ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu için Sarı-Lacivertliler, tekrar devrede... Adı Roma, Barcelona ve İnter ile de anılan genç sağ kanat oyuncusu için Fenerbahçe, İspanyollar'a işi devre arasında bitirmek için 3 milyon Euro önerecek, olmazsa sezon sonunda bitirecek.

Feghouli, Ocak'ta Fenerbahçeli olabilir

Beşiktaş ve Galatasaray gibi Fenerbahçe’de de Ocak transferi için hareketlilik şimdiden başladı...

Sezon başında yaptığı flaş hamlelerle gündeme damga vuran Sarı-Lacivertliler’in yine ses getirecek isimlerle temasta olduğu ortaya çıktı. Listenin başında ise yaz aylarında da temas kurulan Feghouli’nin yer aldığı öğrenildi. Valencia’ya sezon başında yaklaşık 10 milyon Euro (33 milyon TL) bonservis bedeli teklif eden Fenerbahçe’nin, İspanyollar’ın kapısını bir kez daha çalacağı bildirildi. Cezayirli oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatıp, 25 yaşındaki oyuncuyu devre arasında almak için 3 milyon Euro (10 milyon TL) önerilecek.


Fenerbahçe'de büyük tehlike!


Başkan doğrulamıştı

Markovic’in sürekli sakatlanması ve sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmaması sebebiyle de elini çabuk tutmak isteyen Sarı-Lacivertliler’in Feghouli’ye önereceği rakam ise yıllık net 4 milyon Euro (13 milyon TL). Başarılı futbolcu, normalde devre arasında bir sonraki takımına imza atma hakkını da elinde bulunduruyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ