MENÜ

Paul Pogba'nın maliyeti 260 milyon euroya ulaşıyor

Bu yaz Barcelona ya da Real Madrid'e transfer olması beklenen ancak Juventus'un satmaya yanaşmaması üzerine İtalya'da kalan Pogba için Barcelona kapısı neredeyse kapandı gibi...

Paul Pogba'nın maliyeti 260 milyon euroya ulaşıyor

Juventus'un genç yıldızı Paul Pogba, maliyetiyle onu almak isteyen kulüpleri korkutuyor. Genç oyuncunun menajeri Mino Raiola ise son olarak İtalyan medyasına yaptığı açıklamayla adeta Barcelona kapısını kapattı.

Raiola, "Dürüstçe konuşmam gerekirse Pogba Barcelona'ya gitmeyecek. Çünkü onlarla bu konuyu çok konuştuk. Pogba'yı alma şansları yok" açıklamasını yaptı.

İspanyol Sport'ta yer alan habere göre ise 22 yaşındaki orta sahanın, onu alacak kulübe toplam maliyeti 260 milyon euro civarında olacak.

Juventus'un 100 milyon eurodan düşük her rakamı reddettiği belirtilen haberde, Torino ekibinin bu rakama 'evet' diyebileceği belirtildi. Ayrıca Pogba'nın kendisini alacak kulüpten 25 milyon euro yıllık ücret ve 6 sezonluk sözleşme talep ettiği iddia edildi.

Menajer Mino Raiola'nın ise gerçekleşecek herhangi bir transferde 10 milyon euroluk komisyon alacağı, Fransız oyuncunun toplam maliyetinin ise en az 260 milyon euro olacağı ve Barcelona'nın böyle bir rakamı asla gözden çıkarmayacağı yazıldı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ