MENÜ

Samsunspor'da 3 puan sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Liderliği galibiyet alarak sürdürmek bizi mutlu etti" dedi.

Samsunspor'da 3 puan sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Liderliği galibiyet alarak sürdürmek bizi mutlu etti"
dedi.

Ateş, yaptığı açıklamada, taraftarlara maç boyunca takıma verdikleri destek için teşekkür etti. Galibiyeti taraftarlara armağan eden Ateş, "Adanaspor maçında çok iyi mücadele ettik. Bu maçı kazanmak geçen hafta deplasmanda Elazığ’dan aldığımız galibiyeti anlamlı kıldı. Rakiplerimizin de puan kaybettiği haftada liderliğimizi aldığımız galibiyetle sürdürmek bizi mutlu etti" diye konuştu.

Lige milli takım arası verildiğini hatırlatan Ateş, şunları dile getirdi: "Bu en çok bize avantaj sağlayacak. Çünkü 3 tane önemli oyuncumuz sakat. Bunların iyileşmesi ve takıma katılması adına bu ara bize çok iyi geldi. Bu oyuncularımızın da takıma katılması gücümüze güç katacak. Şu anda işler çok olumlu gidiyor. Lige verilen aranın ardından Göztepe ile deplasmanda oynayacağız. Yolumuzu ve hedefimizi bu galibiyetler belirleyecek. Bizde hedef belli, her maç 3 puan."

Haberin Devamı
YORUM YAZ