MENÜ

Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Alex açıklaması!

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım ve Alex de Souza arasında yaşanan polemiklerle ilgili konuştu. Kocaman, konumu gereği ikilinin arasında yaşananlar hakkında yorum yapmasının doğru olmadığını ifade etti.

Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Alex açıklaması!

Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşılaştıkları Fenerbahçe karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Kocaman, maç değerlendirmesinin yanında, Aziz Yıldırım ile Alex de Souza arasındaki demeçlerle ilgili de konuştu.

Bu konu hakkında gelen bir soru üzerine konuşan Aykut Kocaman, "4 sene geçirdim Fenerbahçe'de. Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Alex'le uzun süre beraberliğim oldu. Şu anki pozisyonum gereği ne söylemem gerektiği hakkında biraz imtina etmekte fayda görüyorum. Bir tarafta Fenerbahçe Kulübü Başkanı, diğer tarafta Fenerbahçelilerin gözünde yüksek futbol kalitesini sunmuş büyük saygı duyulan bir oyuncu var. Dolayısıyla bir tarafı onaylamak, diğer tarafı tercih etmek, bir tarafı kötülemek şu anki pozisyonum itibariyle doğru bir şey değil. Polemiği tekrar artırmak istemiyorum. Bizim kültürümüz maalesef çatışma kültürü. Değerlerimizi koruma konusunda sıkıntılıyız. Bir tarafı haklı veya haksız göstermekten ziyade değerleri korumakta fayda olduğunu görüyorum" yanıtını verdi.

İşte Alex'in bahsettiği prim gerçeği!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:


"Oyunun iki yönü, savunma ve atak yönü var. Savunmada gole kadar son derece başarılıyken, ofansif olarak da son derece başarısızdık. Bu tip maçlarda iyi savunma yapmak çok önemliydi. Böylesi büyük takımların çok silahı var. Diğer taraftan hızlı hücumlar da bunun arkasına eklenmeli. Pas istasyonlarında topu oyun içinde tutarak takımın üzerinde savunma yükünü biraz daha azaltabilirdik. Maçın genelinde, golü yediğimiz dakikaya kadar bizim açımızdan sıkıntı buydu. Rakibimizin son derece ihtiyaç duyduğu bir anda, 3 puanı arzuladığı bir anda ön tarafta top tutma kalitemizi yüksek tutabilseydik belki maçın içinde olabilirdik. Başaramayınca baskı sürekli arttı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ