MENÜ

Aykut Kocaman 910 gün sonra Saracoğlu'nda!

Sarı-lacivertli takımı 2010-2013 yıllarında çalıştıran Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, 910 gün sonra Kadıköy'de maça çıktı.

Aykut Kocaman 910 gün sonra Saracoğlu'nda!

Fenerbahçe'yle futbolculuk döneminde gol krallığı ve şampiyonluk sevinçleri yaşayan Aykut Kocaman, teknik direktörlük hayatında ise kulüp tarihinin en başarılı çalıştırıcılarından biri oldu. Uzun yıllar kazanamadığı Türkiye Kupası'nı sarı-lacivertli takıma 2 sezon üst üste kazandıran Kocaman, ligde de bir şampiyonluk elde etti. Kocaman, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye yarı final oynatarak kulüp tarihinin Avrupa'daki en önemli başarısını yakaladı.

Kocaman, sarı-lacivertli takımın başında Kadıköy'de çıktığı son maçta 12 Mayıs 2013'te Galatasaray'a karşı 2-1'lik galibiyet elde etti. Bu tarihten sonra Kadıköy'de ilk kez maça çıkacak Kocaman, eski takımına karşı Torku Konyaspor'un başında yer aldı.

Torku Konyaspor'un değil taraftarın otobüsü

Fenerbahçe seyircisi önünde kazanmak istiyor


Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde yarın Torku Konyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, seyircisi önünde kazanmak istiyor.

Ligde Kadıköy'de oynadığı Akhisar Belediyespor (2-2) ve Galatasaray (1-1) maçlarında öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor'a karşı 3 puanı hedefliyor.

AA - Erkan Tiryaki

Haberin Devamı
YORUM YAZ