MENÜ

Eskişehirspor, destek bekliyor

Eskişehirspor Kulübü Mali Asbaşkanı Bilge Kosbatur, "Eskişehirspor'un sahibi taraftardır. Bütün taraftarın el birliğiyle Eskişehirspor'a sahip çıkması lazım" dedi.

Eskişehirspor, destek bekliyor

Kosbatur, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sahalarında ağırlayacakları Osmanlıspor’dan üç puan almak istediklerini kaydetti.

Ligde artık rahat bir nefes almak istediklerini vurgulayan Kosbatur, "Osmanlıspor maçından üç puan alarak yukarılara çıkacağız. Bu işin devamını getirip, yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz. Taraftarımız bizi desteklesin. Bu hafta seyircisiz oynayacağız. Eskişehirspor’un sahibi taraftardır. Bütün taraftarın el birliğiyle Eskişehirspor’a sahip çıkması lazım. El ele verip kimsenin kalbini kırmadan bu takıma sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

"Osmanlıspor maçı bir çıkış olacak"

Siyah-kırmızılı futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi de sezon başında geçirdiği ameliyat nedeniyle forma şansı bulamadığını ancak şimdi formuna kavuşmaya başladığını bildirdi.

Geçen hafta deplasmanda oynayıp 4-0 kaybettikleri Galatasaray maçının kendileri için kötü geçtiğini anımsatan Çörekçi, "Osmanlıspor maçı bizim için bir çıkış olacak. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Üç puan almak mecburiyetindeyiz. Taraftarın eksikliğini hissedeceğiz ancak yapacak bir şeyimiz yok. Bu maçı kesinlikle alacağız" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ