MENÜ

Samsunspor'da liderlik sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp futbol şube sorumlusu Metin Ateş, 3 hafta önce bıraktıkları liderliği geri aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Samsunspor'da liderlik sevinci

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10. haftada Vartaş Elazığspor ile oynadıkları maçta takımın çok iyi mücadele ettiğini vurguladı.

İlk yarıda buldukları 2 golle maçı kazanmayı başardıklarını anlatan Metin Ateş, "Üç hafta önce bıraktığımız liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Çok güzel bir maç oldu" dedi.

Ligde 7 Kasım Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Adanaspor karşılaşmasını da kazarak zirvedeki yerlerini korumayı istediklerini dile getiren Ateş, Vartaş Elazığspor galibiyetini daha anlamlı kılmak için Adanaspor’a da üstünlük kurmaları gerektiğini belirtti.

Takımda sakat futbolcuların da yavaş yavaş iyileştiğini ifade eden Ateş, şunları kaydetti:

"Taha Yalçıner önümüzdeki hafta maç kadrosunda kendine yer bulabilir. Galin Ivanov da iyileşmeye başladı. Bu oyuncularımızın katılımıyla daha da güçleneceğiz. Famoussa Kone ve Hasan Kılıç cezalarını tamamladı ve takıma döndü. Bu hafta iki oyuncumuz da çok iyi mücadele etti, takımın kazanmasında önemli rol üstlendi. İyi yolda ilerliyoruz, umarım sonu hayırlı olur."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ