MENÜ

GS Store açılışında büyük sürpriz!

Başkan Dursun Özbek, Beyoğlu'ndaki 11 katlı GS Store'un açılışına eski başkanlar Duygun Yarsuvat ve Ünal Aysal ile birlikte katıldı.

GS Store açılışında büyük sürpriz!

Dursun Özbek'in başkanlığında tamamlanan, Sarı-Kırmızılı kulübe gelir getirecek projelerden biri olan 11 katlı Beyoğlu GS Store'un açılışı gerçekleştiriliyor. Daha önce sadece Başkan Dursun Özbek'in katılacağı duyrulan açılışta bir sürpriz yaşandı. Başkan Özbek, basının karşısına eski başkanlar Duygun Yarsuvat ve Ünal Aysal ile birlikte çıktı.

Üç isim de kesilen kurdelenin ardından basına poz verdi ve mağazayı gezmeye başladı.



Açılış sırasında bir açıklama yapan Başkan Dursun Özbek, "İnşallah iyi günlerde Galatasaray'a burada hizmet vereceğiz" dedi.

Özbek'in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Bunu açmak gerekliydi. Burası Galatasaray'ın 110 yıl önce doğduğu yer. Böyle bir mağazamız olması gerekiyordu. Burada sadece forma satışı yok. Bilet satışı da yapılacak. İki milyon kişinin gelip geçtiği yerde bizim de olmamız gerekiyordu. Burada olmak bizim için büyük bir gurur. Derbinin dostluk içinde geçeceğini umut ediyorum."

'Kadıköy'e gitmek istiyorum'

"Kadıköy'e büyük bir ihtimalle gitmek istiyorum. Pazar günü görüşürüz. Fenerbahçe'den bir davet beklemiyorum. Bir, iki tane husus var. Onların oluşmasını bekliyorum."

GS TV mikrofonlarına konuşan eski başkan Duygun Yarsuvat ise, "Çok sevinçliyim. Çok faydalı bir faaliyet olacak. Mağazacılığın başarısıdır bu. Burada sadece mağazacılık değil bilet de satılacak. Günü birlik maça girmek bütün Galatasaraylılar için mümkün olabilecek. Burası Galatasaray'ın doğduğu yerdir. Biz Galatasaraylılar için imkansız yoktur. Her şeyi başarmaya çalışırız." dedi.

Öte yandan Yarsuvat, GS TV muhabirinin, "11 katın tamamını gezecek misiniz?" sorusuna, "Biraz zor ama deneyeceğim." cevabını verdi.

'Benim için önemli olan kasımlar, ekimler değil mayıslardır'

Ünal Aysal ise şunları söyledi:

"Konum çok iyi, konsept de çok iyi. Galatasaray'da hep ileriye doğru adımlar atılıyor. Kutluyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Biz burayı çok kısa sürede boşaltırız, bunlara alışığız. Derbide netice ne olursa olsun güzel bir maç olmasını isterim. Ama benim için önemli olan Ekimler, Kasımlar değil, Mayıslardır."

Eski başkanlardan Faruk Süren de açılışa katılarak bir açıklama yaptı ve "Çok güzel yapmışlar. Futbol endüstrisinde marka satmak önemli bir gelir kaynağı. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.


İSYAN! Hamza Hamzaoğlu: Rapor isteyenler...

Haberin Devamı
YORUM YAZ