MENÜ

Olimpiyat'a katılacak yelkencilerimiz yurda döndü

Yelkende Rio 2016 biletini alan 470 sınıfı sporcuları Deniz Çınar – Ateş Çınar kardeşler yurda döndü. Milli sporcularımıza Türkiye Yelken Federasyonu yöneticileri ve teknik ekip coşkulu bir törenle karşıladı.

Olimpiyat'a katılacak yelkencilerimiz yurda döndü

Ülkemizi daha önce iki defa Olimpiyat Oyunları’nda temsil eden başarılı ekip üçüncü kez olimpiyat biletini almanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Çınar ikilisi “Olimpiyat yolu uzun ve zorlu bir yolculuk. Ülkemizde bu sporu yapabilmek için çok ciddi fedakârlık yapmanız gerekiyor. Kardeş olmamızın da getirdiği avantajla birbirimize her koşulda destek olduk. Federasyonumuzdan, kulübümüzden, ailemizden ve arkadaşlarımızdan her zaman destek görüyoruz. İlk hedefimizi gerçekleştirdik. Şimdi olimpiyatlara çok iyi hazırlanacağız. Hedefimiz; olimpiyatta madalya yarışına kalmak. Maddi, manevi desteğini esirgemeyip bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ahmet Yentür: Deniz ve Ateş bize gurur yaşattı.

Karşılama töreninde bulunan Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yentür ise “Milli sporcularımız Deniz Çınar ve Ateş Çınar’dan beklediğimiz neticeyi aldık. Bize bu gururu yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Şimdi sırada diğer sınıflarda yarışan sporcularımızın kota mücadelesi var. Umuyoruz ki en az 4 sınıfta olimpiyat biletini alacağız.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ