MENÜ

Elvir Balic: Gönlümden Fenerbahçe'nin kazanması geçiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Balic, ligin 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Elvir Balic: Gönlümden Fenerbahçe'nin kazanması geçiyor

Balic, takımının antrenmanı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 8. haftada Karşıyaka ile oynadıkları maçta çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Lig’de herkes herkesi yenebiliyor. Takımlar arasında kalite farkı yok gibi. Her maç zorlu geçecek ve öncelikle Samsunspor maçını düşünüyoruz. Kalite takım ve kendi seyircisi önünde oynayacaklar. Karşıyaka karşısında elde ettiğimiz galibiyetin moraliyle Samsunspor maçından iyi bir skorla ayrılacağız" diye konuştu.

Takımda cezalı oyuncu olmadığını ancak Lancu’nun dizinden hafif sakatlığı bulunduğunu aktaran Boşnak teknik adam, iç sahada oynayacakları maçlarda taraftar desteği beklediklerini ifade etti.
Süper Toto Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi karşılaşmasıyla ilgili soruya ise Elvir Balic, gönlünden Fenerbahçe’nin kazanması geçtiğini dile getirdi.
Öte yandan, Kardemir Karabükspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Elvir Balic yönetiminde gerçekleştirilen idman öncesi, 12 bin 78 numaralı Passolig kartını satın alan taraftar Adem Güler’e orta saha oyuncusu Muhammet Reis’in imzalı forması hediye edildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ