MENÜ

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'a karşı!

A Milli Kadın Futbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 5. Grup'taki ikinci maçında yarın deplasmanda Macaristan ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'a karşı!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Budapeşte’deki Groupama Arena’da TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Tess Petersson yönetecek. Anna Nyström ve Josefin Aronsson’un yardıcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Judit Kulcsar olacak.

Gruptaki ilk maçında Hırvatistan’a 4-1 yenilen milli takım, üçüncü maçında ise 25 Ekim Pazar günü deplasmanda Almanya ile oynayacak. Sandhausen kentindeki Hardtwald Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 15.15’te başlayacak.

Teknik direktör Talat Tuncel yönetimindeki A Milli Takım’ın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Ezgi Çağlar, Esra Erol, Çiğdem Belci, Yağmur Uraz (Kireçburnuspor), Meryem Koç (Adana İdmanyurduspor), Didem Karagenç, Berna Yeniçeri, Arzu Karabulut, Gülbin Hız, Ebru Topçu (Konak Belediyespor), Esra Sibel Tezkan (Bergisch Gldadbach), Emine Demir (Trabzon İdmanocağı), İpek Kaya (ASJ Soyaux-Charente), Sevinç Çorlu (Ataşehir Belediyespor), Filiz Koç (TSV Limmer), Aylin Yaren, Çağla Korkmaz, Dilara Türk (Lübars), Emine Ecem Esen (Beşiktaş), Melike Pekel (Bayern Münih).

Elemeler

Toplam 40 takımın 5’erli 8 grupta mücadele ettiği şampiyonanın eleme maçları sonunda, gruplarını lider olarak tamamlayan takımlar ve tüm grupların en iyi 6 grup ikincisi finallere direkt olarak katılmaya hak kazanacak. Geri kalan 2 grup ikincisi ise play-off turunda karşılaşacak ve bu eşleşmeden galip çıkan takım finallere gidecek.

Eleme maçlarının 2016 eylül ayına kadar devam edecek şampiyonada, organizasyona ev sahipliği yapan Hollanda finallere direkt katılacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ