MENÜ

Taraftardan Harry Kane'e: Futbol oynamak için evime gelir misin?

İngiltere'de Tottenham forması giyen Harry Kane'e bir taraftar mektup yazarak evine top oynamaya çağırdı.

Taraftardan Harry Kane'e: Futbol oynamak için evime gelir misin?

Sosyal medyanın uzaklıkları ortadan kaldırdığı günümüz çağında, hemen her İngiliz vatandaşının sevdiği futbolcuya, takdir ettiği teknik direktöre mektup yazdığını ve bir de kulüplerine hoca olma hayaliyle iş başvurusu gönderdiği bir döneme tanıklık ediyoruz.

Sınırsız teknoloji dünyasında, kağıt kaleme bağlılığını tüm dünyaya kanıtlayan İngilizler, takdiri hak ediyorlar elbette. Tüm bu mektupların cevaplanıyor olması, durumun en saygı duyulacak yanı kuşkusuz…

Bir mektup ve bir cevap hikayesi daha…

İngiliz futbolunun son harika çocuğu Harry Kane, ülkedeki genç taraftarlar arasında en popüler isimlerden biri… Tottenham formasıyla ligde gösterdiği performansın yanı sıra İngiltere Milli Takımı’nın da geleceğin umudu olarak gördüğü Kane, tüm bu özellikleri sayesinde çok farklı bir yere sahip.

6 yaşındaki Oscar, Harry Kane’e bir mektup yazıyor:

Harry Kane’e,
Lütfen birlikte biraz futbol oynamak için evime gelir misin? Cuma günü akşamüzeri 4’te bekliyorum.
Sevgiler
Oscar



Mektubun fotoğrafını paylaşan Harry Kane, küçük taraftara sosyal medya üzerinden yanıt verdi: Harika bir mektup. Roy Hodgson’dan izin isteyeceğim ama sanırım o saatte Wembley’de olmam gerekiyor. Futbolun keyfini çıkar.

Jürgen Klopp, Terraneo'sunu buldu!

Harry Kane, bu kadarla kalmadı, küçük Oscar’ı İngiltere-Estonya maçında Wembley’de misafir etti ve kısa da olsa bir buluşma gerçekleşti. Alınan her cevap, bir sonraki mektubun yolunu açıyor, İngiltere’de özellikle çocuklar kağıda yazılan mektuplar geleneğini futbol sayesinde sürdürüyorlar.

Harry Kane, maç sonrasında Oscar'la bir fotoğraf paylaşarak şunları dile getirdi: Belki Oscar'ın evinde top oynayamadık ama buraya gelip beni seyretmesinden dolayı çok mutluyum.



Kaynak: Ligtv

Haberin Devamı
YORUM YAZ