MENÜ

Mario Gomez'e sözleşme müjdesi

Şenol Güneş'in, “Kiralık oyuncu olması sebebiyle özellikle ilerleyen haftalarda motivasyonu bozulabilir” sözleri sonrasında Başkan Fikret Orman, harekete geçti. Orman'ın, önce Alman golcüyle ardından Fiorentina'yla bu konuyu görüşüp 30 yaşındaki yıldızın bonservisini alacağı öğrenildi.

Mario Gomez'e sözleşme müjdesi

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan 2 yıllığına kiralanan Mario Gomez, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 7 lig maçında attığı 6 golle büyük bir çıkışa imza atmıştı. 30 yaşındaki futbolcunun bu performansı sonrasında özellikle İtalyan basınında, ‘Mario, sezon sonunda Fiorentina’ya geri dönebilir’ şeklinde haberler çıkmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş harekete geçti. Bu tarz iddiaların Alman futbolcuya zaman zaman sorulması sebebiyle tedirgin olan Şenol Güneş’in, Başkan Fikret Orman’la bu konuda yaptığı görüşmede, “Özellikle ligin ilerleyen haftalarında bu tarz haberlerin çıkması, hem Gomez’in hem de takımın motivasyonunu bozabilir. Bundan dolayı şimdiden bonservisini almakta fayda var” sözlerini sarf ettiği öğrenildi.

En geç Ocak’ta bitecek

Şenol hocanın görüşlerine hak veren Başkan’ın, Mario Gomez’le yakın zaman içerisinde bu konuyu görüşmeyi planladığı bildirildi. Orman’ın kulüpten yıllık 3,5 milyon Euro kazanan Gomez’le kontrat yenilemek için bir problem yaşanacağını düşünmediği ve Fiorentina’yla bu konuda pazarlık masasına oturacağı ifade edildi. Orman’ın bu duruma Ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar kesinlik kazandırması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ