MENÜ

Beşiktaş'la görüşüyoruz

Kartal'ın transfer gündemindeki Tomas Kalas'ın menaceri, FANATiK'e müjdeyi verdi.

Beşiktaş'la görüşüyoruz

Middlesbrough’da kiralık oynayan Chelsea’li genç stoperin temsilcisi Viktor Kolar, Siyah-Beyazlılar’la temas halinde olduklarını belirterek, “Yönetim, onu yaz ayında kadrosunda görmek istiyor. Şimdilik kesinleşen bir durum yok ama Beşiktaş’a sıcak bakabilir” dedi.

Gelecek sezon yapılanması için çalışmalarını şimdiden başlatan Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig devi Chelsea’nin Çek stoperi Tomas Kalas’ın peşine düştü. Teknik direktör Şenol Güneş’in savunma hattında yer alan Alexander Milosevic ve Pedro Franco’nun form grafiğinden memnun olmaması üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar’ın, Middlesbrough’da kiralık olarak görev yapan 22 yaşındaki futbolcu için menaceri Viktor Kolar’la ilk teması kurduğu ortaya çıktı.

‘Chelsea’deki geleceğine bağlı’

Konuyla ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Kolar, Kara Kartal’ın ilgisini doğrulayarak, “Beşiktaş’ın Kalas için benimle tamasa geçtiği doğru. Ancak bu futbolcunun sezon sonuna kadar Middlesbrough’yla sözleşmesi bulunduğunu unutmamak lazım. Futbol hayatına ilk etapta İngiltere’de devam etmeyi planlıyor. Ancak eğer gelecek sezon da Chelsea’de forma şansını az olarak görürse kariyerinde değişikliğe gitmeyi planlayabilir. Beşiktaş Yönetimi onu yaz ayında kadrosunda görmek istiyor. Şimdilik bu transferle ilgili olarak kesin bir şey söylemem doğru olmaz ancak sezon sonunda Kalas, Beşiktaş’a sıcak bakabilir” diyerek Siyah-Beyazlılar’a açık kapı bıraktı.

‘Daha fazla oynamak istiyor’

Genç futbolcu için birçok takımın takipte olduğunu söyleyen Viktor Kolar, Kalas’ın gelişimini sürdürmek için daha fazla forma giymek istediğini belirterek, “2010 yılında Chelsea’ye transfer olduğu dönemden beri kariyerinin çoğunu başka takımlarda kiralık olarak geçirdi. Sadece geçen dönem Chelsea’de şans buldu. Ancak 4 maçta kendisini ispat edemedi. Bundan dolayı daha fazla oynayabilmek için 2. Lig ekibi Middlesbrough’ya kiralık olarak gitti” yorumunda bulundu.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ