MENÜ

Sırbistan Curcic'le devam edecek

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılamayan Sırbistan, teknik direktör Curcic ile devam etme kararı aldı.

Sırbistan Curcic'le devam edecek

Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) finallerine katılamayan Sırbistan, yoluna Radovan Curcic ile devam edecek.

Sırbistan’ın evinde Danimarka’ya 3-1 kaybettiği maçın ardından Hollandalı Dick Advocaat’ın istifa etmesiyle geçen yıl kasım ayında teknik direktörlüğe getirilen Sırp teknik adam Curcic, Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde de takımının başında olacak.

Sırbistan Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Savo Milosevic, Vecernji Novosti gazetesine yaptığı açıklamada, Dünya Kupası elemeleri öncesinde teknik direktör değişikliğine gitmeyeceklerini ifade etti.

Milli takımda görev aldığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Curcic’e güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Milosevic, "Oyuncular da onun çalışma sistemine alıştı. Her geçen maç ve antrenman daha iyiler. Şu andaki takım, bir yıl öncekine oranla kıyaslanamayacak kadar iyi" değerlendirmesinde bulundu.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu’nda yer alan Sırbistan, 4 puanla 4. sırada yer alarak finallere katılma hakkı kazanamamıştı. Sırbistan, 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde ise Galler, Avusturya, İrlanda Cumhuriyeti, Moldova ve Gürcistan ile aynı grupta yer alıyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ