MENÜ

'Rekabet büyük ama bende büyük bir adamım'

Sunderland'in yeni menajeri Sam Allardyce, takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulabilmek için gereken mücadeleyi vermeye hazır olduğunu söyledi.

'Rekabet büyük ama bende büyük bir adamım'

İngiltere Premier Lig'de oynadığı 8 maçtan ta galibiyetle ayrılamayan Sunderland, Hollandalı menajer Dick Advocaat ile yolları ayırdıktan sonra deneyimli çalıştırıcı Sam Allardyce'ı göreve getirdi.

Galibiyeti bulunmayan bir başka takım Newcastle United ile birlikte ligin sonuna demir atan Sunderland'de Allardyce rekabete hazır olduğunu söyledi.

Geride kalan maçlarda kalesinde 18 gol görerek bu alanda da sonuncu durumda bulunan 'Siyah Kediler'in sorununun savunma olduğunu dile getiren Allardyce, ''Daha önce bu gibi durumlarda bulunan takımlarda çalıştım. Rekabetin büyük olduğunun farkındayım ama bende büyük biriyim. Bu tarz sorunlarla savaşmayı seviyorum'' ifadelerini kullandı.



'Savunmamızı geliştirmemiz gerekiyor'

Kadronun durumuyla ilgili henüz tam anlamıyla bilgi sahibi olmadığını belirten 60 yaşındaki menajer, ''Takımda bir çok oyuncuyu tanıyorum. Savunma anlamında sıkıntılar var. İlk olarak bunu çözmemiz gerekiyor. Sonrasında maçları kazanmaya başlayacağız'' diye konuştu.

Bolton, Newcastle, Blackburn ve West Ham United gibi takımlarda oynattığı futbolla zaman zaman eleştirilen Allardyce'ın Sunderland'de takımına nasıl bir futbol sergileteceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ