MENÜ

Muslera: Bir yere gitmiyorum

Muslera, adının tekrar transferle anılmasına tepki gösterdi.

Muslera: Bir yere gitmiyorum

Uruguay kampında bulunan ve yine uzun bir yolculukla İstanbul’a dönecek olan Muslera, adının tekrar transferle anılmasına tepki gösterdi.

Galatasaray’la sözleşme uzattığını ve Sarı-Kırmızılı takımda oynamaktan mutlu olduğunu belirten tecrübeli eldiven, kendisine teklif gelmediği için, transfer konuşmanın mantıklı olmadığını, bir yere gitmeyi düşünmediğini bildirdi. Galatasaray’ın içinde bulunduğu ekonomik kriz ve UEFA’nın yaptırım ihtimali nedeniyle, Muslera’nın satılarak borçların azaltılması gündeme gelmişti. Kulüp genel sekreteri Fatih İşbecer de “Muslera’yı satarak Galatasaray’ı kurtaramayız” diyerek, bu işe sıcak bakmadığını dile getirmişti.

Devre arasında genç takviyesi

Gerek UEFA’nın yaptırımları gerekse kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle transferde ağır ama emin adımlar atan Galatasaray, devre arasında da genç isimlere yönelecek. Transferde ilk sırayı forvete ayıran Sarı-Kırmızılılar, Gaziantep’in genç golcüsü Muhammet Demir’i gözüne kestirdi. Kırmızı-Siyahlı oyuncu için uygun bir bonservis bedelinde anlaşma sağlanırsa, transfer gerçekleşecek. Aksi takdirde, yabancı futbolcular da dahil olmak üzere, genç ve gelecek vaadeden isimler üzerinde bir araştırma daha yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ