MENÜ

Mehmet Demirkol: Ben bırakayım o zaman. Bugün bırakırım!

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Fatih Terim ve Arda Turan'ın medyaya ve kendisine yönelik eleştirileri hakkında da konuşan Demirkol, "Ben 'çapa' dedim. Onlar da bir şey söylesin. Biz de onu kullanalım. Bir şey demeyeyim mi? Bırakalım o zaman bu işi. Bugün bırakırım." yorumunu yaptı.

Mehmet Demirkol: Ben bırakayım o zaman. Bugün bırakırım!



Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:



Kazakistan'ın galip gelmesi, bizim kazanmamız... Bunlar olmayacak şeyler değil. Daha önceden üç maça bağlıydı şimdi iki maça bağlı en iyi üçüncü olmamız durumu...

Konya iyi bir Milli Takım şehri oldu... Yine biletler tükenmiş.

"Türkiye ve Azerbaycan arasında olsa..."

Hollandalılar, İzlanda'ya 'Bütün Hollanda arkanızda' mesajı verdi. Bunu silah olarak hoca kullanabilir. Türkiye ve Azerbaycan arasında aynı şey olsa onu da Hollandalılar kullanır. Normal bunlar.

Arda'nın medyaya tepkisi...

Burada direkt muhattap olduğum için cevap vermem gerekebilir. Desem ki burada, 'Ayakta o saatte ne işin var', bana 'Sanane' diyebilir. Cevap vermesi de güzel. Ben orada ruh haline gönderme yaptım. 'Fiziksel ve ruhen sahada rahat olması lazım' dedim. Avrupa'yı da izliyorum zaten. Bunu da açıklayacak olursak, bizde zaman biraz bol. Celtic - Fenerbahçe maçında gördük. Onlar 5 dakika yapıyor yayını, biz maç öncesi ve sonrası çok fazla konuşuyoruz. Programlar uzun oluyor. Detaya çok fazla giriyoruz.

"Üretim hatası" sözü...

Bu bir olumlama... Biz okuduğunu anlama sırlamasında Türkiye olarak 44. sıradayız... Ben artık bu sözün ne anlama geldiğini açıklamak zorunda kalmamalıyım. Bu kötü sistemde Arda'nın ne kadar iyi bir ürün olduğunu söyledim ama insanlar onu bile anlamamış.

"Ben bırakayım o zaman..."

Maçla ilgili oyunu beğenmedim. Penaltıdan gol atıncaya kadar şutumuz yok. Bunu söyleyince suçlu mu oluyorsun? Ben bırakayım o zaman. Bugün bırakayım. Hiç sorun değil ama o zaman hiçbir şeyi konuşmayalım mı? 'Kaos futbolu' demişim... Her şeyin bir ismi var dünyada. Ben yapamıyoram siz yapın o zaman. 'Futbol sayılarla olmaz' diyorlar. 'Çapa, çupa denmez' diyorlar... Ne diyeyim o zaman? Siz söyleyin... 'Libero' italyanca'da serbest demek. Ben de 'çapa' dedim. İngilziler de 'anchor' demiş o kelime ve o bölge için. Avrupa'yı takip de ediyoruz. O zaman 'Terim futbolu' diyelim, hocanın adını verelim...

Arda da konuşmaya devam etmeli..
.

Konuşunca sorun olmuyor. Diyalog bunun için var. İnsanlar bunun için var. Konuşunca sorunlar çözülür. Herkes konuşmalı, cevap vermeli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ