MENÜ

KIYASLADI! Vitor Pereira: Burası Türkiye

Fenerbahçe hocası Vitor Pereira, Türkiye'yi İspanya ve İtalya'yla kıyaslayarak, “Türkiye'de de hemen başarı bekleniyor. Burada olaylar zamana bırakılmıyor. Bu açıdan bu üç ülke birbirine çok benziyor” ifadelerini kullandı.

KIYASLADI! Vitor Pereira: Burası Türkiye

Milli maç arasına en çok eleştirilen kulüplerden biri olarak giren FENERBAHÇE’de Teknik direktör Vitor Pereira, sarı lacivertlilerin yeni yol haritasını çizip, parolayı da belirledi.

Sarı lacivertlilerin önündeki 3 maçın çok kritik olacağının altını çizen Portekizli hoca, oyuncularının da bu mücadelelerin önemine yeterince hakim olması için çaba sarf ediyor. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Pereira, bu maçlar için tek bir formül verdi: Kazanmak.

Sarı lacivertlilerin oynayacağı ilk 3 maçı kazanması için her şeyi yapması gerektiğini vurgulayan Fenerbahçe’nin hocası, bu yolda iyi futbol oynanmasına da gerek olmadığını söyledi.

Mehmet Berk: Vicdanen rahatım

DEĞiŞiKLiKLER 3 MAÇ SONRA


Vitor PEREIRA, Türkiye’nin kendine has koşulları olduğunu belirterek, “Burası İspanya ya da İtalya gibi... Burada olaylar zamana bırakılmıyor. Türkiye’de tek gerçek var. O da kazanmak. Yani İspanya ve İtalya’da olduğu gibi Türkiye’de de hemen başarı bekleniyor. Bu açıdan bu üç ülke birbirine çok benziyor” dedi.

Önlerindeki 3 maçı kazanmanın, iyi futbol oynamaktan mevcut koşullar içinde daha önemli olduğunu ifade eden deneyimli futbol adamı, “Bu 3 maçı kazandıktan sonra iyi futbol için takım içerisinde oynamalar yapacağım. Önemli olan şu an için kazanmak” sözlerini kullandı.

Pereira’nın ‘tatlı’ sıkıntısı


FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, oyuncularının form grafiğinin yükselmesiyle Kayserispor maçında formayı kime vereceği konusunda ‘tatlı’ bir sıkıntı yaşıyor.

Son maçta iyi oynayan Alper, Milli Takım’da performansları beğenilen Şener, Ozan, Volkan Şen, artık hazır hale gelen Gökhan Gönül, idmanlarda kendini gösteren Ba ve Hasan Ali, Portekizli’den şans bekliyor.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ