MENÜ

KADRO DIŞI! Denayer...

Marc Wilmots'un İsrail maçı için aldığı karar, Galatasaray'a zorlu Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçları öncesinde derin bir oh çektirdi.

KADRO DIŞI! Denayer...

Belçika Teknik Direktörü Marc Wilmots, Galatasaraylı Jason Denayer ile ilgili açıklamalarda bulundu. Takımının bu gece İsrail ile yapacağı maç öncesinde değerlendirmede bulunan deneyimli teknik adam, sarı-kırmızılı oyuncuyu oynatmayacağını açıkladı.

Denayer tribünde olacak

Andorra ile hafta sonunda yaptıkları maçta 20 yaşındaki savunmacıya görev vermeyen Wilmots, Denayer'in hafif sakatlığının oynadığı takdirde ciddileşebileceğine dikkat çekerek, "Dizindeki ağrılar devam ediyor. Bu yüzden Jason Denayer bu gece tribünde oturacak. Onu riske edemeyiz" dedi.

Gerçek neden Kompany mi?

Wilmots'un açıklamaları sarı-kırmızılı ekibin zorlu Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçları öncesinde sarı-kırmızılılara derin bir nefes aldırdı. Öte yandan Belçika basını Denayer'in durumunun Wilmots'un işine geldiğini çünkü Belçika hocasının aslında bu maçta Vincent Kompany'ye görev vermek istediğini hatta bu yüzden Manchester Cityli idarecilerle tartıştığı öne sürdü. (Skorer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ