MENÜ

Jose Rodriguez çıtayı yükseltti

Jose Rodriguez, şu ana kadar beklenin üzerinde bir performans ortaya koydu.

Jose Rodriguez çıtayı yükseltti

Sezon başında Real Madrid B takımından bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Jose Rodriguez, şu ana kadar beklenin üzerinde bir performans ortaya koydu.

Orta sahada tekniği ve mücadelesiyle dikkat çeken 20 yaşındaki oyuncu, İspanya Milli Takımı’nın tüm alt yaş takımlarında forma giydi. Jose’nin yeni hedefi ise İspanya’nın A Milli Takımı’nda görev yapabilmek. İdol olarak kendisine Xabi Alonso’yu seçen genç futbolcu, bu hedefini başarmak için Galatasaray’ın kendisi açısından büyük şans olduğunu dile getirdi.

Genç takımlar 3’te 2 yaptı

Sarı-Kırmızılı kulübün futbol akademisinde, geçtiğimiz hafta 3 maça çıkıldı. Sarı-Kırmızılılar, U16 Coca Cola Gelişim Ligi A Grubu’nda Pendikspor’u 3-0 yenmeyi başarırken, goller Ozan Muhammed Kabak, Sezer Demir ve Yunus Akgün’den geldi. U15’te kendi sahasında Pendikspor’a 4-2 yenilen Aslan’ın gollerini Ali Yavuz Kol attı. U14’te ise Pendik’e karşı rahat bir maç çıkaran Cim Bom, Bozan Uymaz’ın 3, Ali Rıza Aslan, Fatih Solak ve Göktan Işılak’ın birer golüyle, sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ