MENÜ

İrfan Buz ilk idmanına çıktı

Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz ilk idmanına çıktı. Buz, Takımın morale, motivasyona ve düzelmeye ihtiyacı var. Onun için geldik" dedi.

İrfan Buz ilk idmanına çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Yücel İldiz’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen İrfan Buz, takımıyla ilk idmanına çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası’ndaki çalışmadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İrfan Buz, futbolcularla tanıştığını, onlara yapmak istediklerini anlattığını söyledi. Yeni Malatyaspor’u belli bir yere getirmek için takımın başına geldiğini vurgulayan 48 yaşındaki teknik adam, "Tabii kolay değil. Takımımız, son 4 maçında mağlup oldu. Morale, motivasyona ve düzelmeye ihtiyacı var. Onun için geldik" dedi.

İrfan Buz, zor görevleri sevdiğini kaydederek, "Christoph Daum’dan sonra göreve geldiğim Bursaspor’da, dip yapmış bir takımı devralmıştım ama Allah muvaffak etti. Ligi sekizinci olarak bitirdik. Hatta UEFA’ya gidildi. Gençlerbirliği’nde keza 4 puandayken göreve geldik. Orası da kolay değildi ama iyi bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Yeni Malatyaspor’da güzel işler başarmak istediğini belirten İrfan Buz, "Üretken bir teknik adamım. Kalıcı bir şeyler yapmak istiyorum. Öncelikle Giresunspor maçına odaklandık. Takımımızın her şeyden evvel farklı bir görüntü çizmesini istiyoruz. Onun mücadelesini vereceğiz" diye konuştu.

İrfan Buz, hedeflerinin oynanan futbolun üzerine koymak olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Daha iyi futbol oynayarak, puanlarımızı toplayarak adım adım gitmek ve bunları da hep birlikte yapmak istiyoruz. Bu da benim en çok arzu ettiğim olay. İletişim ve birlikte sinerji yakalamak. Gerçekten heyecanlıyım. Enerji dolu geldim. Zor işi de başaracağız. İnşallah muvaffak olacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ