MENÜ

Elvir Baliç, ilk maçında galibiyet istiyor

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un yeni teknik direktörü Elvir Baliç, hafta sonunda Karşıyaka ile yapacakları maça ilişkin, "Arkadaşlarım ve ben çok istekliyiz. Mutlaka kazanmak istiyoruz" dedi.

Elvir Baliç, ilk maçında galibiyet istiyor

Baliç, takımının antrenmanı sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç arasını hazırlık maçı yaparak değerlendirdiklerini ve futbolcuların son durumlarını görme şansı yakaladığını söyledi.

Karşıyaka’nın iyi ve tecrübeli oyunculardan kurulu çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden genç teknik adam, "Bizi zor bir maç bekliyor ama bu maça iyi hazırlanıyoruz. Arkadaşlarım çok istekli. Bu maça moralli çıkacağız. Heyecanlı bir maç olacak ve mutlaka kazanmak istiyoruz. İlk maçım olacak. İnşallah güzel bir futbolla sahadan 3 puanla ayrılırız. Taraftarlarımızın desteğiyle güzel bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Kırmızı-mavili taraftarlara da seslenen Baliç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maçlara fazla taraftar gelmiyordu. Bu da ister istemez takımı ve bizi etkiliyor. Hep beraber kenetlenerek güzel bir başlangıç yapalım. Hem benim hem de takımım açısından bu, çok önemli."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ