MENÜ

Formül aranıyor

UEFA ile Finansal Fair-Play konusunda görüşmelere devam eden Galatasaray Yönetimi, ekonomik gidişatı düzeltmek için yoğun mesai içerisinde. Başkan Dursun Özbek, otel ve spor salonu projelerini hızlandırırken camiada kurtuluşun anahtarı olarak Riva arazisi gösteriliyor. Sık sık dillendirilen Avrupa cezası bu konudaki endişeleri artırdı. Özbek ve kurmayları Riva konusunda tansiyonu ölçmeye başladı.

Formül aranıyor

UEFA ile görüşmelere devam eden Galatasaray’da başkan Dursun Özbek finansal disiplinden asla vazgeçmeme kararı aldı.

Göreve geldiği günden itibaren özellikle nakit akışını rayına sokan Özbek’in gelir arttırıcı projeleri bir an önce hayata sokmak için çalışma içerisinde olduğu ifade ediliyor. Mecidiyeköy’de yapılan otel inşaatı ile yakından ilgilen Aslan’ın patronu, stadın yanına yapılması planlanan kapalı spor salonunu da öncelikli projeler kapsamına aldı. Özbek, Galatasaray’ın geleceği için büyük önem taşıyan her iki projenin de adeta üzerine titriyor.

Ceza gündemde!

Ancak camianın gözü kısa vadeli çözümlerde. Çünkü Sarı-Kırmızılılar, finansal sıkıntılar nedeniyle gelecek sezon Avrupa arenasından uzak kalma tehlikesi ile karşı karşıya. Bunu hem başkanın hem de futbol direktörü Cenk Ergün’ün dile getirmesi endişeyi artırdı. Bu çerçevede çözüm arayışları hızlandı.

Nabız yoklanıyor

Dolayısıyla mevcut durumu olumluya çevirmek zorunda olan yönetimin elindeki tek şansın Riva arazisi olduğu konuşulmaya başlandı. Kısa vadeli formül arayışında olduğu bilinen ve bu kapsamda kasım ayında olağanüstü genel kurul yapmaya hazırlanan Özbek ve kurmaylarının toplantıda Riva Arazisi’nin satışını gündeme getirmesi bekleniyor. Camiada bu konuda fikiri ayrılıkları yaşanırken mevcut yönetimin şimdiden kulislerde nabız yokladığı ve tansiyonu ölçtüğü de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ