MENÜ

Türkiye-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? / CANLI

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda mücadele veren A Milli Takımımız, son maçında İzlanda'yı konuk edecek. Play-Off hedefindeki Ay-Yıldızlılar'a grup 3'ncülüğü için 1 puan yetecek. Fatih Terim'in öğrencileri için Fransa'ya doğrudan gitme ihtimali de var...

Türkiye-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? / CANLI




2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
'nde mücadele veren A Milli Takımımız, A Grubu'ndaki 10'ncu ve son maçında 13 Ekim Salı akşamı İzlanda'yı misafir edecek. Fransa biletini cebine koyan rakibimizin hiçbir iddiası bulunmuyor.

Torku Konya Arena
'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Ay-Yıldızlı ekibimiz, 41.981 kişi kapasiteli stadı hıncahınç dolduracak taraftarlarının desteğini arkasına alarak Play-Off biletini cebine koymayı amaçlıyor. Milliler'in hanesine en az 1 puan yazdırması gereken kritik müsabaka 21.45'te başlayacak. Futbolseverler, mücadeleyi Show TV'den naklen izleme şansına sahip olacak.

Muhtemel 11'ler;

Türkiye: Volkan Babacan, Caner Erkin, Serdar Aziz, Hakan Balta, Şener Özbayraklı, Selçuk, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun.

İzlanda: Kristinsson, Sigurdsson, Arnason, Ragnar, Saevarsson, Gunnarsson, Gudmundsson, Skulason, Finnbogason, Bjarnason, Sigthorsson

Kritik maça İtalyan hakem

Merakla beklenen maçta İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak. Andrea Padovan'ın 4. hakemlik görevini üstleneceği karşılaşmada ilave yardımcı hakemler Antonio Damato ile Carmine Russo olacak.

Rocchi ile 7 maçta 1 galibiyet
Deneyimli hakem, daha önce Türk takımlarının 7 karşılaşmasında görev almıştı. Takımlarımız, bu maçlardan sadece 1 galibiyetle ayrılmışlardı. İtalyan hakem, özellikle sık sık kartına başvurmasıyla biliniyor. Rocchi, yönettiği son 30 karşılaşmada 22 defa kırmızı kartına başvurdu...

A Milli Takımımız Euro 2016'ya direkt gidebilir

İzlanda farklı kazanmıştı

Grupta 9 Eylül tarihinde oynanan ilk mücadeleyi kazanan taraf 3-0'lık skorla İzlanda olmuştu. Laugardalsvöllur Stadı'ndaki müsabakada golleri 19. dakikada Jon Dadi Bödvarsson, 76'da Gylfi Sigurdsson ve 77'de Kolbeinn Sigthorsson filelere göndermişti.

Hollanda'nın rakibi Çekler!

Play-Off turuna kalmak için mücadele ettiğimiz Hollanda ise yine 13 Ekim Salı gecesi Çek Cumhuriyeti'ni konuk edecek. Amacına ulaşmak için TSİ 21.45'te Amsterdam Arena'da oynanacak karşılaşmayı Portakallar'ın play-off'lara katılmak için mutlaka kazanması ve A Milli Takımımız'ın mağlup olması gerekiyor. Aynı İzlanda gibi gruptan çıkması garanti olan Çekler'in bir iddiası yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ